Stingfestival och medlemsuppdatering

Hej!
 
Nu är september här och kurserna har äntligen dragit igång igen och vi i FREJA har börjat med årets medlemsuppdatering! Alla tidigare medlemmar ska ha fått ett mail av oss under dagen, glöm inte bort att svara på det bifogade formuläret om du vill fortsätta vara FREJA-medlem. 
 
Vi tjuvstartade medlemsuppdateringen redan i lördags genom att hänga på TD-mottagningens stingfestival och värva medlemmar bland årets reccar. Alla reccar som gick med i FREJA fick en fin present på plats (se bild och gissa vad det kan ha varit), denna present kommer även delas ut till våra andra medlemmar vid senare tillfälle.
 
Victoria och Sofia på stingfestivalen
 
Det var en riktigt fin dag och när reccarna var upptagna med volleyboll och andra roligheter passade vi på att hämta inspiration och utbyta erfarenheter med våra bordsgrannar BIDA (damförening för byggingenjörer) och FUTF (vår sektionsförening). 
 
Är du tjej (eller ickebinär), pluggar teknisk fysik i Uppsala men inte tidigare varit med i FREJA? Är du recce och missade Stingfestivalen? Maila freja.teknisk[email protected] så delar vi med oss av registreringsformuläret.